Sähköisen liikenteen latausasemien suunnittelu ja urakointi

Kartoitus

Kartoitamme kohteeseen sopivan latausjärjestelmän. Tämä vaatii yleensä käynnin paikan päällä sekä sähköliittymän tarkistuksen ja sen jälkeen laadimme lyhyen selostuksen kohteesta. Kohde voi olla vaativa raskaan liikenteen, kuten linja-autojen latausasemat tai yrityksen sekä taloyhtiön latausasemat.

Suunnittelu

Laadukas sähkösuunnittelu on avain hyvään lopputulokseen latausasemaprojekteissa. Me etsimme markkinoilta sopivimman järjestelmän kohteeseen. Me emme ole sidoksissa kenenkään valmistajan kanssa. Toki yhteistyö valmistajien kanssa on järkevää ja olemme suunnittelleet kohteita mm. Defa, Kempower, Tesla, jne., järjestelmillä.

Urakointi

Yrityksellämme on S1 ja S2 luvat. Tämä oikeuttaa meidät toimimaan sähkötöiden johtajan ja käytön johtajan tehtävissä kaikissa sähkötöissä lukuun ottamatta hissitöitä. Käytämme urakoinnissa paikallista kumppania tai meidän yhteistyöverkostoa. Sen ansiosta olemme pystymme asentamaan kohteet kaikkialla Suomessa sekä tarvittaessa ulkomailla.

Referenssi 1

Suunnittelimme autonlatauspisteet Automaalle Vantaalle. Parhaaksi vaihtoehdoksi valikoitui Defan järjestelmä, jossa oli järkevästi mitoitettu kuorman hallinta.

Referenssi 2

Teimme kokonaissuunnitelman esityksineen Ratakuja pysäköinti Oy:lle. Kohteeseen tehtiin kolme erilaista vaihtoehtoa latausasemille. Se sisälsi kevyen, keskiraskaan ja vaativan latausasemien suunnitelman.

Mikko Lemettinen

Toimitusjohtaja

Sähköinsinööri

Puh. +358400744608

Puh. (09) 29069245

mikko.lemettinen

@thelec.fi

Taisto Heiskanen

Suunnittelujohtaja

Sähköinsinööri

Puh. +358400691694

Puh. (09) 29069245

taisto.heiskanen

@thelec.fi

Esko Pitkonen

Sähkösuunnittelija

Sähköinsinööri

Puh. (09) 29069245

esko.pitkonen

@thelec.fi

Terhi Eskelinen

Tekninen avustaja

Työteknikko

Puh. (09) 29069245

terhi.eskelinen

@thelec.fi